E-mail

mail@koraxsolar.com

Telefon

+36-24-485-402

Termékeink

Minden, ami napelem

KORAX SOLAR NAPELEMEK

NAPELEMEK

Monokristályos napelemekre  specializálódtunk.

Magyarországon optimális, árnyékmentes déli tájolás és 30-35°-os dőlésszög esetén 1 kWp névleges beépített napelem teljesítmény várható éves termelése átlagosan 1100 kWh, ami ± 10%-ot változhat az ország különböző területein.

KORAX SOLAR TARTÓSZERKEZETEK

TARTÓSZERKEZETEK

A napelemes rendszerek rögzítésének terén különböző felületekre tudunk standard vagy egyedi megoldást nyújtani. Legyen szó Bramac, hódfarkú, vagy lapos cserépről, cserepes, trapéz, vagy korcolt lemezről, szendvicspanelről, lapos tetőről, homlokzatról, vagy talajról, tervezőink az adott körülményekhez optimális tartószerkezetet állítják össze az időtállóság, költséghatékonyság és esztétikai szempontok figyelembevételével.

Tartószerkezeteink elemei alumínium és rozsdamentes anyagokból készülnek annak érdekében, hogy a kivitelező és a vevő hosszú évtizedekig biztonságban tudhassa az átadott napelemes rendszert.

KORAX SOLAR INVERTEREK

INVERTEREK

Invertereinket a piac legmegbízhatóbb termékeivel és garanciális szolgáltatásával rendelkező gyártóitól, osztrák Fronius és az izraeli SolarEdge cégektől szerezzük be. Valamennyi termék rendelkezik az áramszolgáltatói hálózatra csatlakozáshoz szükséges hazai MEEI-TÜV minősítéssel.

KORAX SOLAR SZERELÉS

ELEKTROMOS SZERELÉSI ANYAGOK

A napelemes rendszerek évtizedes gondtalan működéséhez nagy hangsúly helyeződik a rendszer kialakításánál felhasznált elektromos anyagok minőségére is. A rendelkezésre álló hálózat és a napelemes rendszer elektromos paramétereit figyelembe véve OBO, Hensel és Expleo termékeket választottuk. Ezen termékekkel alakítjuk ki a túlfeszültség elleni védelmet és a szükséges biztonsági leválasztásokat.

Az UV-rezisztens szolár kábelek MC4 kompatibilis Staubli  EVO2 kompatibilis csatlakozóvégekkel rendelkeznek, és rendkívüli időtállóságukkal járulnak hozzá rendszereink megbízható és hosszú távú működéséhez.

KORAX SOLAR MONITORING

MONITORING

A napelemes rendszerek felhasználóinak lehetőségük van energiatermelésük folyamatos figyelésére. A különböző monitoring eszközök egyes inverter típusokhoz külön kiegészítőként rendelhetők. Ugyanakkor a legmodernebb Fronius Symo és SolarEdge invertereknél pedig már beépített alapfunkcióként szerepelnek. Rendszerük így összehangolható különféle asztali/fali kijelzőkkel, okostelefonnal, vagy akár egy webfelülettel, amin a világ bármely pontjáról nyomon követhetjük otthoni rendszerünk termelési adatait, statisztikáit és hozamszámításait egy szimpla internetkapcsolat segítségével.

Várhatóan 2024. augusztus 13 – 2025. április 7. közötti időszakban beadhatóak –  a EU KAP program keretében
——————————
KKV Technológia Plusz Hitelprogram – GINOP Plusz 1.4.3-24
0 %-os ügyleti kamatozású hitel napelemes rendszerekre! 

solar pop up

Sikeresen előregisztrált? 
Regisztrált kivitelezőként segítünk megvalósítani napelemes rendszerét! 

Kérje ajánlatunkat! Adja meg alapadatait, felvesszük Önnel a kapcsolatot!