Szolgáltatások | Korax Solar napelem
HU
EN

Projekt tervezés

Projekt tervezés

Megbízóink lehetőségeinek felmérését és a projektek előkészítését díjmentesen vállaljuk, ezért érdemes velünk minél hamarabb felvenni a kapcsolatot. Az előkészítést jellemzően a fogyasztási adatok elemzésével kezdjük. A havi villanyszámlák, vagy éves elszámoló számlák alapján megállapítjuk, hogy leendő vevőnk éves energia költségeinek csökkentéséhez, vagy teljes kiváltásához mekkora teljesítményű napelemes rendszerre van szükség. Ezután a helyszíni felmérés következik, ahol szakembereink megvizsgálják a hasznos tetők felületét, szerkezetét, tájolását, dőlésszögét, az árnyékolási tényezőket, a rendelkezésre álló hálózatot, a kábelezés optimális nyomvonalát, az inverter lehetséges elhelyezését és a hálózatba való bekötés körülményeit. A felmérés alapján szimulációs szoftverekkel és tervező mérnökeink évtizedes tapasztalatával megtörténik a napelemes rendszer méretezése, tervezése megbízónk igényeinek és körülményeinek figyelembevételével. Következő lépésként elkészítjük egyedi árajánlatunkat és az aktuális lehetőségek alapján javaslatot teszünk a projekt finanszírozására is, amihez szintén teljes körű közreműködésünket biztosítjuk megrendelőinknek.

Hálózati csatlakozás

Teljes körű hálózati csatlakozás

Cégünk vállalja a hálózati csatlakozás teljes körű ügyintézését az áramszolgáltató felé. Megrendelőinknek csupán az általános szerződéses adatokat és néhány alap dokumentumot kell biztosítaniuk, melyek alapján szakembereink a megfelelő időben benyújtják az igénybejelentést, a komplett csatlakozási dokumentációt, a készre jelentést, kivitelezői nyilatkozatot, végül pedig segítenek a hálózati szerződések megkötésében. A csatlakozási eljárást mindegyik hazai áramszolgáltató esetében kitaposott mederben tudhatjuk, így ügyfelünk a lehető leggyorsabb átfutási idővel számolhat.

Pályázatok

Napelemes rendszer pályázatok

Pályázati források igénybevételével a napelemes rendszerek telepítése különösen gyorsan megtérülő beruházások. Befektetetésünk a rendszer 25 éves garanciális ideje alatt sokszorosan megtérül, ráadásul a termelés ezen időszakot túllépve sem áll meg, így további hozamokkal lehet számolni. Hazánkban egyre több napelemes és megújuló energia pályázat várható, ezek azonban főleg cégek, önkormányzatok és non-profit szervezetek számára kerülnek kiírásra.

Cégünk teljes körű ügyintézést vállal a Közreműködő Szervezet felé, amely magába foglalja az igényfelmérést, műszaki tervezést, a pályázat előkészítését és megírását, engedélyek beszerzését, minden dokumentáció elkészítését, szükség esetén az energetikai audit és statikai vizsgálat elvégzését, közbeszerzési eljárás lebonyolítását, a támogatás előfinanszírozását, a projekt komplett kivitelezését, pályázati elszámolások elkészítését, támogatások lehívását, monitoring tevékenységet a projekt fenntartásának végéig.

Kivitelezés

Napelem kivitelezés

Szerelő csapatunk magas műszaki felkészültséggel vállalja a napelemes rendszerek szállítását, telepítését és üzembe helyezését. Munkatársaink sok éves tapasztalata megoldást garantál a legszokatlanabb körülményekre, valamint a telepítés során esetlegesen felmerülő váratlan helyzetekre is. Fontosnak tartjuk, hogy vevőink számára a kivitelezés a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon, a szakszerű és gyors telepítéssel pedig újabb és újabb ügyfelekkel bővítsük elégedett vevőink listáját.

PV Cycle – újrahasznosítás

Napelem újrahasznosítás

A Korax Solar büszke tagja a PV Cycle szervezetnek, amely kötelezi a napelemek gyártóit a kiöregedett modulok ingyenes visszavételére és azok újrahasznosítására. A jelenlegi technikával egy napelemet közel 96%-ban tudunk újrahasznosítani, 600 °C-os hőmérsékleten történő elégetésével visszamarad az üveg, a fém és maga a szilícium cella is. A PV Cycle küldetése teljes összhangban van cégünk környezettudatos elhívatottságával. Az anyagi oldalát nem sajnálva, megtiszteltetésnek érezzük, hogy részesei lehetünk egy globális probléma megoldásának.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Árukiadás:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 14:30

Elérhetőség

2300, Ráckeve, Sillingi út. 30.

Tel: (+36) 24 485 402
Fax: (+36) 24 485 603
Központi e-mail cím: mail@koraxsolar.com

Napelem