Termékek | Korax Solar napelem
HU
EN

Napelemek

Napelem

Cégünk polikristályos és monokristályos napelemek gyártására specializálódott. A két technológia éves termelési adatai mára már fej-fej mellett haladnak, azonban valamennyi árkülönbözet még mindig tapasztalható, így a nagyobb rendszerek esetében jelenleg a kedvezőbb árú polikristályos megoldások a népszerűbbek. Magyarországon optimális, árnyékmentes déli tájolás és 30-35°-os dőlésszög esetén 1 kWp néveleges beépített napelem teljesítmény várható éves termelése átlagosan 1100 kWh, ami ± 10%-ot változhat az ország különböző területein.

Tartószerkezetek

Tartószerkezet napelemes rendszerhez

A napelemes rendszerek rögzítésének terén különböző felületekre tudunk standard vagy egyedi megoldást nyújtani. Legyen szó Bramac, hódfarkú, vagy lapos cserépről, cserepes, trapéz, vagy korcolt lemezről, szendvicspanelről, lapos tetőről, homlokzatról, vagy talajról, tervezőink az adott körülményekhez optimális tartószerkezetet állítják össze az időtállóság, költséghatékonyág és esztétikai szempontok figyelembevételével. Tartószerkezeteink elemei alumínium és rozsdamentes anyagokból készülnek annak érdekében, hogy a kivitelező és a vevő hosszú évtizedekig biztonságban tudhassa az átadott napelemes rendszert.

Inverterek

Inverter garanciával

Invertereink beszállítói a piac két legmegbízhatóbb termékével és garanciális szolgáltatásával rendelkező gyártói, a német SMA és az osztrák Fronius. Az eszközök 5 év gyártói garanciával vásárolhatók, de opcionálisan 10 vagy 20 évre is kiterjeszthető a garanciális idő. Valamennyi termékünk rendelkezik az áramszolgáltatói hálózatra csatlakozáshoz szükséges hazai MEEI-TÜV minősítéssel.

Elektromos szerelési anyagok

Elektromos anyagok

A napelemes rendszerek évtizedes gondtalan működéséhez tudomásul kell vennünk, hogy nagy hangsúly helyeződik a rendszer kialakításánál felhasznált elektromos anyagok minőségére is. A rendelkezésre álló hálózat és a napelemes rendszer elektromos paramétereit figyelembe véve cégünk OBO és Hensel termékekkel építi ki a túlfeszültség elleni védelmet és a szükséges biztonsági leválasztásokat. Az UV-rezisztens szolár kábelek és a német TE Connectivity (Tyco) csatlakozók rendkívüli időtállóságukkal járulnak hozzá rendszereink megbízható működéséhez hosszú távon.

Monitoring

Monitoring eszközök

A napelemes rendszerek felhasználóinak lehetősége van termelésük folyamatos figyelésére. A különböző monitoring eszközök egyes inverter típusokhoz külön kiegészítőként rendelhetők, a legmodernebb Fronius Symo invertereknél pedig már beépített alapfunkcióként szerepelnek. Rendszerünk így összehangolható különféle asztali/fali kijelzőkkel, okostelefonnal, vagy akár egy webfelülettel, amin a világ bármely pontjáról nyomon követhetjük otthoni rendszerünk termelési adatait, statisztikáit és hozamszámításait egy szimpla internetkapcsolat segítségével.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Árukiadás:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 14:30

Elérhetőség

2300, Ráckeve, Sillingi út. 30.

Tel: (+36) 24 485 402
Fax: (+36) 24 485 603
Központi e-mail cím: mail@koraxsolar.com

Napelem