E-mail

mail@koraxsolar.com

Telefon

+36-24-485-402

inverterek

INVERTEREK

Egy hálózatra visszatápláló napelemes rendszer esetében a napelemek az inverterhez csatlakoznak, az inverter pedig az elektromos hálózatra kapcsolódik. A napelemekről érkező egyenáramot az inverter alakítja át hálózati paraméterekkel rendelkező váltóárammá.

A termékek elektromos adatai és különböző méretező programok segítségével megállapítható, hogy adott tájolással és dőlésszöggel mekkora névleges napelem teljesítményt képes az inverter fogadni. Egyes inverterek több munkapontkövető körrel is rendelkeznek, így az eszköz külön körökre kötve gond nélkül képes kezelni a különböző tájolással és dőlésszöggel telepített napelem csoportokat.
A rendelkezésre álló hálózat figyelembevételével egy- két- és háromfázisú invertereket javaslunk, ezek csatlakoztathatóságáról azonban az áramszolgáltatóknak különböző az álláspontja, ezért érdemes hozzánk, azaz szakemberhez fordulni napelemes rendszer tervezésekor.

Az invereket hosszú évek óta a piac legmegbízhatóbb termékeivel és garanciális szolgáltatásával rendelkező gyártóitól, az osztrák Fronius és az izraeli SolarEdge cégektől szerezzük be.
Valamennyi termék rendelkezik az áramszolgáltatói hálózatra csatlakozáshoz szükséges hazai MEEI-TÜV minősítéssel.

Várhatóan 2024. augusztus 13 – 2025. április 7. közötti időszakban beadhatóak –  a EU KAP program keretében
——————————
KKV Technológia Plusz Hitelprogram – GINOP Plusz 1.4.3-24
0 %-os ügyleti kamatozású hitel napelemes rendszerekre! 

solar pop up

Sikeresen előregisztrált? 
Regisztrált kivitelezőként segítünk megvalósítani napelemes rendszerét! 

Kérje ajánlatunkat! Adja meg alapadatait, felvesszük Önnel a kapcsolatot!